image

Ще заменят ли машините хората?

Ще заменят ли машините хората?

Купете си ранен пропуск или билет за AI & I CONFERENCE 2019, за да получите отговор на този и много други въпроси, свързани с изкуствения интелект

Знаете ли, че машините все по-ускорено заменят хората не само в сферата на производството, а и в… журналистиката, смятана доскоро за сигурна, креативна среда? Че роботи-репортери вече отразяват бейзболни срещи за Асошиейтед прес, училищни футболни мачове за „Вашингтон пост“ и земетресения за „Лос Анджелис таймс“? Че около една-трета от съдържанието, което публикува информационна агенция Блумбърг, се генерира от автоматични технологии?

Ако не знаете, то  AI&I Conference 2019 е вашият шанс да научите как изкуственият интелект може да пренареди изцяло бизнес пейзажа и пазара на труда. Конференцията е най-мащабното събитие на Балканите, посветено на темата. Тя ще се случи в София на 26 ноември в Sofia Tech Park и ще събере на една сцена топ мениджъри от водещи компании, като Facebook, SAP и Dell Technologies. Конференцията се организира от икономическия портал Economic.bg, сп. „Икономика“ и Дигитална национална коалиция (ДНК) със съдействието на Sofia Tech Park. 

Фокус върху бизнес лидерите

Събитието е специално разработено за бизнес лидери и цели да ги запознае  с многобройните разработки и употреби на AI технологията. Ако сте от тях, във втората част на конференцията ще можете да научите от пионери в областта как различните решения могат да подобрят вашия старт-ъп, училище или правителствен  отдел. Ще имате възможността да се свържете с над 500 иноватори и дори да ги добавите към вашата професионална мрежа, обещават организаторите.

Ако искате да чуете кои са най-актуалните тенденции в сферата и как роботизираните технологии се отразяват на бизнеса и потребителите, сега е моментът да се сдобиете с Early Bird пропуск. Билетите за AI&I Conference 2019 също  са в продажба и може да бъдат купени от ТУК на ексклузивна цена от 96 лв. Те дават достъп до всички конферентни зали и покриват обяд, кафе паузи и нетуъркинг коктейл. 

Newsletter

Zurück

Wachsende Stadt

Alle

Smart City

Alle

Grüne Stadt

Alle

Soziale Stadt

Alle

Neue Europäische Bauhaus

Alle

Interviews

Alle

Neueste