image

Здравният портал на Столична община с нови функционалности и визия

Здравният портал на Столична община с нови функционалности и визия

До момента има регистрирани 20 000 потребители

Здравният портал myHealth, който Столична община създаде преди две години, вече има нови функционалности и визия. Те бяха представени на специална пресконференция от представители на Общината. В платформата е събрана актуална информация за всички общински лечебни заведения в София и специалистите, работещи в тях. 

В портала може да намерите информация за над  800 лекари от 35 специалности, които работят в 37 общински лечебни заведения – многопрофилни и специализирани болници, ДКЦ-та, медицински центрове, болници за долекуване. 500 от специалистите са предоставили графици с часове за преглед, така че пациентите могат да си резервират час онлайн. Останалите лекари са дали телефони за връзка.

Ето и част от новите функции на Здравния портала:

  • Вече могат да се включат и общо практикуващи лекари;
  • Въведена е система за управление на нови потребителски профили – лекар, администратор на лечебно заведение и система за управление на съдържанието през интерфейса на портала;
  • Имплементиране на новите потребители в мобилното приложение – известяване на лекаря при резервация на час и преглед и управление на график;
  • Уведомление на администратора за резервирани часове по лекари;
  • Възможност за преглед на пациентско досие с резултати от проведените консултации и изследвания, групирани по съответния потребителски профил;
  • Всеки може да провери полагащите му се прегледи и консултации при посочване на пол и възраст.

Търсачките в Здравния портал са различни, така че има възможност да се правят различни видове справки: за конкретен специалист, по район или за дадено лечебно заведение. 

В здравния портал има информация и карта с адреса на всяко лечебно заведение, дадени са контакти, както и кратка информация за всеки специалист. В портала може да се влиза и през сайта на Столична община. 

До момента порталът има регистрирани 20 000 потребители. Според данните за посещаемост над 80% от потребителите се връщат да ползват страницата отново, което е добър атестат за нейната функционалност.

Newsletter

Zurück

Wachsende Stadt

Alle

Smart City

Alle

Grüne Stadt

Alle

Soziale Stadt

Alle

Neue Europäische Bauhaus

Alle

Interviews

Alle

Neueste