image
1

Sofia CyberSec 2019, Source: sofiacybersec

София ще е домакин на международна конференция по киберсигурност

София ще е домакин на международна конференция по киберсигурност

Тя ще се проведе на 14 февруари в „София Тех Парк“

Sofia CyberSec 2019 има за цел да бъде първото събитие, което да събере на едно място бизнес лидери, правителствени представители, специалисти по киберсигурност и софтуерни разработчици. Конференцията ще се проведе на 14 февруари в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“. Билети за главното събитие, както и за специализираните технологични лаборатории, могат да се закупят чрез сайта на конференцията https://www.sofiacybersec.com/

Експерти от най-високо ниво ще разкажат за своя опит опитът, свързан със защитата на данните и прилагането на гъвкави, интегрирани и отворени решения, които се развиват толкова бързо, колкото самите заплахи. Участие в събитието вече са потвърдили много български и международни експерти, представляващи едни от най-големите компании в технологичния свят. Едни от най-големите технологични компании, не само в България, но и в света, ще представят на Sofia SyberSec 2019 решения от висок клас в областта на киберсигурността. За целта, паралелно с основното събитие, ще бъдат организирани осем технологични лаборатории. Те ще бъдат водени от изявени технологични специалисти от IBM, Palo Alto, F5 Networks, Exabeam, Imperva, CyberArc, Check Point и Amatas.

Sofia Cyber Sec 2019 се организира от Дигитална национална коалиция (ДНК), икономическия портал Economic.bg и списание „Икономика“. Събитието ще се проведе на 14 февруари в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“, които са партньори на конференцията. 

Източник: sofiacybersec

Newsletter

Back

Growing City

All

Smart City

All

Green City

All

Social City

All

New European Bauhaus

All

Interviews

All

ECP 2021 Winner TheMayorEU

Latest