image
1

Kozloduy , Source: Kozloduy Municipality

Община Козлодуй ви кани на ретро авто-мото изложение този уикенд

Община Козлодуй ви кани на ретро авто-мото изложение този уикенд

Това е първият ретро парад организиран от общината

На 15 юни, събота, в Ботев парк, Община Козлодуй и автомобилен ретро клуб „Авангард” за първа година организират Национално авто-мото изложение – Ретро парад Козлодуй. Елате и ще видите близо 100 вида ретро автомобили, мотоциклети, камиони и велосипеди от цялата страна.

В 9:00 ч., започва записването на участниците и разполагане на автомобилите в парка. В 11:00 ч. е официалното откриване на първия ретро парад в града. В същия час работа започва експертната оценяваща комисия. За всички присъстващи ще има изненади и съпътстваща програма с участието на състави от общината. Чрез участие в томбола, децата ще имат възможност да спечелят два велосипеда. От 13:00 ч. ще се състои награждаването на победителите в различните категории. Участниците в събитието ще могат да посетят Националния музей-параход „Радецки”.

За жителите и гостите на Козлодуй е осигурен безплатен транспорт. От 10:30 ч. ще тръгнат автобуси на ЕТ „Антон Иванов” и ще пътуват от спирка „Мелница” в посока Ботев парк през 1 час, до 15:00 ч. В обратната посока автобусите ще тръгнат в 11:00 ч. от автоспирка „Обръщалото” към спирка „Мелница”.

Мероприятието се осъществява с любезната подкрепа на: „Джи пи груп” АД, Auto Bild  – България, Български Автомобилен Клуб „Ретро”, Шато Бургозоне, бира „Пустиняк”, Пежо клуб – България, „Лавина 02” ООД, Пауни център, Хотелски комплекс „Радецки” и медийни партньори – списание „Автокласика & Мотоциклети”, списание „Retro Classic”, списание TopGear – България.

Събитието ще продължи и на 16 юни, неделя, когато участниците ще имат възможност да посетят АЕЦ „Козлодуй”, съобщи общината за TheMayor.EU. 

Newsletter

Back

Growing City

All

Smart City

All

Green City

All

Social City

All

New European Bauhaus

All

Interviews

All

ECP 2021 Winner TheMayorEU

Latest