image
1

People

Троян Hub – новото виртуално място за среща на младите хора от града

Троян Hub – новото виртуално място за среща на младите хора от града

Страницата е по идея и реализация на двама млади експерти от Община Троян

Точно от един месец в интернет пространството вече съществува ново виртуално място за срещи на млади хора - Троян Hub. Facebook страницата има за цел да вдъхновява с позитивизма си и многообразието от вълнуващи актуални теми.       

Страницата е по идея и реализация на двама млади експерти от Община Троян, които се занимават с младежки дейности и политики. Те са отворени към нови идеи и предизвикателства, касаещи младите хора.                        

Експертите са на разположение за различни каузи, инициирани от активни млади граждани. Троян Hub е място на което ще откриете най-актуалните теми в областта на изкуството, културата, спорта, образованието и науката.

Информация, идеи, подкрепа, приятелства, каузи, забавление и още много

Подкрепяме младите хора да открият и реализират таланта си! Знаем, че предизвикателствата са много, но ще преминем през някои от тях. Няма да е лесно, но няма да се отказваме!“, ще прочетете веднага щом посетите страницата Троян Hub.

Логото на Троян Hub. Изображение: Община Троян 

В страницата може да създадете запознанства с креативни млади хора, да се срещнете с вдъхновяващи личности, както и да установите нови и дълготрайни приятелства. Може да намерите забавления, различни и много интересни статии, практически ателиета с творчески методи в различни сфери. Освен това ще откриете информация за различни конкурси и инициативи.

Не на последно място, администраторите на страницата са на разположение за всякакви идеи, въпроси и проблеми, свързани с младежите в Община Троян. Техният основен стремеж е да открият решения, приложими в местните общности.

„Целта е да научим повече за мисленето от младежката страна, да се обменят идеи относно начините за подобряване уменията на участниците за посрещане на предизвикателствата и развитие на тяхната креативност чрез различни активности“, подчертават експертите от администрацията, стоящи зад Троян Hub.  

Newsletter

Back

Growing City

All

Smart City

All

Green City

All

Social City

All

New European Bauhaus

All

Interviews

All

ECP 2021 Winner TheMayorEU

Latest