image
1

Gift

Община Троян и нейните жители за поредна година помагат на хора в нужда

Община Троян и нейните жители за поредна година помагат на хора в нужда

Може да се включите в кампанията „Подари на непознат“ до 18 ноември

За пета година, община Троян организира една от най-емоционалните си кампании - „Подари на непознат“. И през тази година добрата традиция ще бъде продължена и ще донесе радост както на хората, които получават, така и на тези, които даряват.

Разкажете историята на човек в нужда и му помогнете

Желанието на местната администрация е в тази така трудна за всички 2020 година да включи още по-активно жителите на Троян. Напишете и разкажете историята на свой близък, познат или съсед от община Троян, нуждаещ се от подкрепа.

Споделете историята на човек, който се нуждае от помощ и би могъл да бъде зарадван. За предстоящите Коледни и Новогодишни празници той ще получи хранителни продукти, дрехи, други продукти от първа необходимост, играчки, ученически пособия и др.

Направете добро и зарадвайте някого за предстоящите празници

Познавайки и разказвайки личната история на даден човек, може да помогнете повече. Разкажете ако познавате човек, изпаднал в социално затруднение. Споделете от какво той има нужда и не забравяйте да посочите неговите имена, телефон, адрес и при необходимост от дрехи и/или обувки – неговите размери.

От община Троян ще запазят анонимността на хората, за които сигнализирате, че имат нужда от помощ. Всяко получено предложение ще бъде допълнително проучено от общинската администрация.

Своите предложения с пълната необходима информация изпращайте до сряда, 18 ноември 2020 г. на ddrenska@troyan.bg и tsukeva@troyan.bg. Списъците ще бъдат обобщени и обявени на 1 декември 2020 г.

Newsletter

Back

Growing City

All

Smart City

All

Green City

All

Social City

All

New European Bauhaus

All

Interviews

All

ECP 2021 Winner TheMayorEU

Latest